Son Gohan

Super Saiya-jin

 

Stil 1: Volym 32, Cell saga
En ofta bortglömd version av Gohan som super saiya-jin. Detta är första gången han lyckas nå nivån, och tyvärr hade han fortfarande långt hår då. Han fann här att han inte var stark nog att upprätthålla SSJ i mer än ett kort tag, och det kan vara förståligt med så mycket hår att bära upp.


 

Stil 2: Volym 33, Cell saga
När han kommer ut från "Room of spirit and time" har Gohan fått en välbehövlig ansning av frisyren, och det är mycket möjligt att han aldrig sett så bra ut. Liksom med Son-Goku i den här delen av mangan så är Gohans hår som super-saiya-jin klart mer välritat, vilket visserligen gäller för alla Super saiya-jins. Trevligt att se Akira Toriyamas skicklighet växa.


 

Stil 4: Volym 36, saiyaman saga
Efter Cell saga återser vi, som sagt, Gohan som tonåring. Självklart går han fortfarande Super saiya-jin ibland för att rensa ut området på allsköns skurkar. Det finns inte mycket att tillägga om den här stilen. Det är helt enkelt super saiya-jin som den ser ut med ny frisyr, och förståss lite större kropp.

Super Saiya-jin 2
 

Stil 3: Volym 34, Cell saga
Cell går för långt och Son Gohans ilska exploderar. Med detta följer också den extremt kraftiga formen Super Saiya-jin 2. Han hår har blivit en bra bit längre, och framför allt så är det uppdelat i fler "hårklumpar", och han ansiktsdrag har blivit lite hårdare, vilket, i alla fall enligt mig, Ger honom ett oerhört tufft utseende. Detta är en form av Gohan som inte visar någon nåd. Synd bara att alla blir kaxigare för varje ny nivå de uppnår.
Detta är antagligen min favoritbild i hela Dragonball. Aldrig har en karaktär sett så hård ut förut.


 

Stil 5: Volym 38, Buu saga
Under den 25:e Tenkaichi Budokai blir Gohan provocerad till att gå Super Saiya-jin, men han nöjer sig inte med det, utan tar dörvandlingen ett steg längre. Som ni säkert har förstått så är dett Super Saiya-jin 2 som det ser ut nu när Gohan växt upp. Samma skillnader nu som förut, men den här gången har håret inte växt ut lika mycket.