Son Goku


Super saiya-jin

 

Stil 1: Volym 27, Frieza saga
Son Goku var den förste saiya-jinen på tusen år att uppnå den legendariska nivån Super saiya-jin. Han nådde denna nivå efter under striden mot Freezer, då han vrede fick fullt utlopp.
Så här i början av super saiya-jins "levnadsår" är den ganska mycket enklare än vad man blir van vid senare. Håret är till största delen bara en stor klump med några få utstickande "taggar", och om man jämför muskelmassan med hans senare sådan så ter sig denna nästan tafatt. Men så är det ju några års träning däremellan också, både av Goku och Toriyama.


 

Stil 2: Volym 33, Cell saga
Detta är också den första nivån av Super saiya-jin, men den här gången tagen från Cell Game. Och visst är den mer detaljerad och fulländad nu än tidigare. Håret framförallt har fått fler "taggar" och det har även fått lite skuggningen vilket gör att det inte längre ser så platt ut. Förutom detta är väl egentligen den enda skillnaden muskelmassan, som fortsätter att öka stadigt.


 

Stil 3: Volym 38, Buu saga
Efter de sju åren som går efter Cell game har Toriyamas stil ändrats en hel del, vilket speglas i Super saiya-jin formerna. Detta är den första nivån av super saiya-jin, men som ni kan se har den förändrats en del, främst genom att håret blivit genomgående spetsigare och mindre klump-aktigt. Inte mycket mer nytt än så, men det gör en klar skillnad.


Super saiya-jin, andra graden

 

Stil 1: Volym 33, Cell saga
Denna nivå har inget officiellt namn, men kan kallas en andra graden super saiya-jin. Goku uppnår denna under sina försök att nå bortom en super saiya-jins kraft. ans hår har här blivit lite längre och antalet "taggar" har, än en gång, ökat. I och med förvanslingen till den starkare formen har han även fått omänskligt stora muskler, till och med för att vara Dragonball.

Ultra super saiya-jin
 

Stil 1: Volym 33, Cell saga
Strax efter att ha uppnåt den förra nivån går han vidare ett steg till och når därmed den mer kända Ultra super saiya-jin. Håret har blivit ännu lite längre, och hans muskler har nu blivit rent abnormt stora. Notera särskilt axlarna. Det är ett under att han överhuvudtaget kan röra sig.
Till skillnad från Trunks, inser Son Goku snabbt att denna form är alldeles för långsam för att vara till hjälp mot Cell. Denna träning är enda gången han använder den.

Super saiya-jin 2
 

Stil 1: Volym 38, Buu saga
Under sina sju långa år hos mäster Kaio har Son Goku lärt sig mycket om Super saiya-jin, och kan nu, liksom Son Gohan, uppnå nivån Super Saiya-jin 2. Som ni ser gäller de vanliga reglerna för formen, d.v.s. de omgivande blixtarna, förlängningen på håret etc. Håret har dock bara blivit marginellt längre, och den största skillnaden ligger i att alla hårklumpar utom en nu har ställt sig upp.
Son Goku använder denna form i strid endast då han slåss mot Majin Vegeta. Han har nämligen ännu ett trumfkort...

Super Saiya-jin 3

Stil 1: Volym 39, Buu saga
Till slut visar Son Goku upp sin sanna styrka i formen av Super Saiya-jin 3, den kraftigaste av alla saiya-jin formerna. Håret blir mycket längre och är tydligt härmat efter Raditz. Han är nu även ruskigt stark.