Mirai Trunks
 


Super Saiya-jin

 

Stil 1: Volym 28, Frieza saga
Så här såg det ut då man för första gången fick se Mirai trunks som super saiya-jin. På den här tiden verkade gravitationen kraftigare på hans hår, då ni kan se att det inte står upp lika mycket som senare i serien. Kan detta visa på styrka? Eller har det bara att göra med att alternativ två är mycket coolare? Jag tror vi håller oss till det andra svaret.


 

Stil 2: Volym 32, Cell saga
Då Trunks och Vegeta spenderar ett år i "Room of spirit and time" låter trunks sitt hår växa ut, vilket självklart ger en markant skillnad på hans vanliga Super saiya-jin form.


 

Stil 3: Volym 35, Cell saga
Här kan ni se en riktigt äckligt stark super saiya-jin som är på väg för att ge androiderna en läxa. Jämför gärna den här bilden med den längst upp så kommer ni se vilken stor skillnad det är. Håret trotsar nu tyngdlagen lika bra som någon annan saiya-jins, och håret har delats upp i långt många fler delar, vilket ökar hans allmänna utseende med flera steg. Ni får göra er en egen uppfattning, men enligt mig är det så här som Trunks verkligen var menad att se ut.

Super Saiya-jin, andra graden
 

 

Stil 3: Volym 32, Cell saga
Trunks avancerar til andra gradens super saiya-jin då han slåss mot Cells andra form. Som ni ser så gäller samma här som hos Goku och Vegeta. Han hår blir marginellt längre, muskler växer till sig, och snart är han redo att möta vem som helst med nyvunnen styrka. Tyvärr räckte det inte så långt. Cirka ett kapitel...

Ultra Super Saiya-jin
 

Stil 3: Volym 33, Cell saga
När allt ser illa ut visar Trunks att han har mer styrka än vad man ser vid första anblicken. Han har här gått till nivån ultra super saiya-jin i hopp om att besegra även den perfekta Cell. Självklart hade han inte räknat med att alla de där nyvunna musklerna skulle sakta ner honom så mycket att han aldrig fick in en enda träff.
För övrigt så måste jag säga att jag gillar den här bilden. Musklerna har tonats ner lite från de övriga bilderna, och håret står på ett synnerlig häftigt sätt. ^ ^