Vegeta
 


Super Saiya-jin

 

Stil 1: Volym 29, Android saga
Efter en alltför lång tid av att vara underlägsen Goku tar Vegetas ilska äntligen överhanden och han lyckas till slut uppnå sin dröm: att bli en super saiya-jin. Mycket i likhet med Goku så ser Vegetas hår tämligen platt ut så här i början, och ser på ett ungefär ut som Gokus fast med i princip bara en stor hårklump. Inte mycket mer att säga om detta.


 

Stil 2: Volym 32, Cell saga
Den här bilden är från Cell games, där Vegeta har utvecklats lite i sin stil. Skillnaden är marginell, då det inte är mycket mer än att hans hår har fått lite mer "skuggning" och därmed mer djup, plus EN ny tagg mitt i håret. Men visst blir det skillnad?


 

Stil 3: Volym 36, Buu saga
När Buu saga kör igång har Vegeta genomgått lite förändringar här och där. Notera framförallt håret. Hans muskler är nu också lite lustiga i det avseendet att de nästan ser ut att vara ihopsatta smådelar. Dragonball har ju aldrig varit känt för sina realistiska muskler förståss. ^_^

Super Saiya-jin, andra graden
 

 

Stil 3: Volym 32, Cell saga
Vegeta är den förste som lyckas nå den andra gradens super saiya-jin, vilken han använder mot Cells andra form. En mycket kraftig form, och tillräckligt snabb för att ändå kunna göra skada.
Skillnaderna i utseendet ligger först och främst i håret, som vanligt, då det nu har växt ut en bra bit och blivit väldigt mycket taggigare. Hans muskelmassa har även den ökat på i storlek, men Vegeta är smart nog att inte gå längre än så här, då ett steg längre skulle beröva honom hans snabba rörelser.

Super Saiya-jin 2 (Majin)
 

Stil 3: Volym 38, Buu saga
Vid mötet med magikern Babidi blir Vegeta övertagen av honom, och blir till "majin" Vegeta, vilket man kan se på M:et i hans panna. När han blir övertagen ökar även hans redan stora krafter, och han lyckas för första gången överskrida gränsen för Super saiya-jin, och gå vidare till nästa nivå.
Eftersom Vegetas hår redan från början går emot allt vad tygndkraft heter märker man inget av den annars så karakteristiska ändringen att allt hår (utom ett "hårstrå") ställer sig upp. Hans hår har heller inte blivit märkbart längre. det enda som faktiskt skvallrar om förändringen är att håret nu blivit lite mer uppdelat.